Fredag

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag. Men idag är det fredag och det är som det brukar vara på fredagr en ganskalugn dag alltså. I onsdags red jag en häst som heter Phantasoe det gicc bra och det var kul. Vi hade markarbete det är när man går över bomar som ligger på marken och bommar är tiller som inte vet det så är det som smala stockarsom man bygger hinder. Idag har jag också ridit då red jag Snobben jag brukar inte tycka omhonom men idag var han faktisgt riktigt bra. Och nu är det helg jag säger som jag brukar säga I Lovvvveeeeeeeeeeee helg. Tack och adjö massor med snö.

Jag glömnde en sak

Jag glömnde visst säga hejdå och fråga om ni haft en bra lässtund jag orka inte skriva så mycket om ni tycker jag har skrivit lite så jag säger: Adjö för idag.

Sönadags helg

Hejsan Hoppsan här har ni mig igen. Idag har jag lite mer att skriva om. Jag har precis varit på bio med en i min klass men jag säger inte vem. Min mormmor och morfar ska åka haem imorgon. Imorgon är det skola trååååååååkigt. Eller jag vet inte det kanske blir jättekul vem vet. Jag kan berätta lite om bion. Jag såg Madagaskar 2. Den var rolig och bra. Den handlar om ett lejon som springer i från sin pappa så blir han fångatagen. Sen hitta han ham sen händer lite grejer som jag inte orkar brätta men den var rolig och bra. 


Hejsan hoppsan

Jag ligger i min säng och skriver. Tv:n är på jag vet inte riktigt vad det är för program men jag tror det är typ "Vem vet mest?" inte så kul men går. Det är lördag. Och helg. Skööööööönnnnnnt. 
I Looooooveeeee helg.  Jag har fått stop på järnan vet inte vad jag ska skriva.
 Men jag kommer tillbaka imorgon hoppas jag har lite fler ideer imorgon

Min mormor och morfar är här och hälsar på föt min mamma och pappa är på fest.

Dobbi doo

Hejsans svejsans! Jag sitter här i min säng och tittar på doobi doo. Idag har jag varit i skolan. Det har vait en ganska lätt dag. Först fick vi sovmorgon till tio i tio. Sen hade vi slöjd. Sen sluta vi med att åka skridskor på jumpan.

Efter skolan tog jag bussen till stallet för jag red. Jag red en häst som heter Sonny. Han är söt och snäll. 
 
Hoppas ni haft en bra dag. Själv har jag haft en jättebra dag

Vi ses snart igen. Jag hoppas ni haft en bra lässtund.


Money Money

Hej! Här sitter jag med min kompis Sofia som nu gick och skulle göra något. Vi är lite halvgalna som vanligt. Nu är hon tillbaka och fotograferar. Som sagt vi är lite halvgalna. Nu siter vi och lyssnar på Abbas låtar. Just nu lyssnar vi på Money Money. Sofia fotogarafera allt hon ser. Vi sjunger med lite det låter lite falskt men anners låter det rätt bra. Nu sjunger vi till den kända låten Mamma Mia.

Det ska bli skönt med helg.
Hoppas ni haft enbra dag  


1 år äldre

Hej! Idag fyller jag 11 år och jag har Sofia på besök, det är trevligt. Just nu äter vi choklad. Jag fick precis en jättefin present sv Sofia. Hoppas ni har haft en bra dag, det känn konstigt att behöva säga det men jag har tyvärr bloggtorka.

Måndag den 17 November

Idag har jag varit i skolan. Det var  inte så jätte kul. Först läste vi tyst. Sen hade vi matte. Sen rast, kör, engelska, lunch, julsaga sen sluta vi med jumpa.

Idag har jag också haft orkester. Jag spelar tvärflöjt. Det var kul.


Hoppas ni har haft en bra dag allihopa.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0